Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Digital vintersamling 13. mars

mars 13 @ 10:00 12:00

Vi ønsker dere velkommen til vintersamling på Zoom!

På samlingen vil du få siste nytt fra Nepal og tibetanske områder i Kina. Det er også behov for din deltagelse i forbindelse med gruppe-workshop.

Hjertelig velkommen skal du være!

Program:

10.00 Velkomst og andakt ved generalsekretær Tor Kristian Birkeland og styreleder Svein Arne Lindø.

10.15 Situasjonsrapport fra Nepal og det tibetanske området i Kina

10.30 Gruppe-workshop

I år skal vi ha gruppe-workshop innenfor følgende tema:

  1. Bedriftsstøtte: En kreativ brainstorming under en viss struktur og med basis i realistiske forslag. Hvordan få til en god bedriftsgivertjeneste i HimalPartner? I forkant av brainstormingen skal selve opplegget være klart, nå skal vi drøfte spredningen. Kartlegge nettverket som finnes i organisasjonen. Martin Vestøl vil være gruppeleder. Fra staben kommer Silje Eng.
  2. Ungdomstur og ungdom på sommerstevne. Giving Tuesday: Ungdomstur 2022 skal bli storsatsning. Vi forsøker å få med oss de som allerede har vist sin interesse for turen. Vi bør tenke helhetlig. Sommerstevne 2021 og Giving Tuesday 2021 er også en del av vårt ungdomsarbeid. Hvordan skape sammenheng og dra synergieffekt av dette? Oddny Aspenes vil være gruppeleder. Fra staben kommer Ingunn Røse Høybråten.
  3. Inkluderingsgudstjeneste. Gudstjenesteverksted: Under ledelse av inkluderingsprest Elisabeth Kristiansen skal vi lage liturgi for to gudstjenester, med fokus på ABBS-prosjektet i Nepal. Den ene av de to skal være tilrettelagt funksjonshemmede. Fra staben kommer Eli Bolkesjø Williams.
  4. Kristne nepalere: Det bor flere kristne nepalere i Norge. På hvilken måte kan disse være en ressurs for SMM-arbeidet? Og hvordan kan HimalPartner være en ressurs for Den Norske Kirke og integreringsarbeid? Vi har allerede arrangert samling på ZOOM og vi har kontakt med Oslo Nepali Church. Hvordan kan vi også få med oss alle på de tradisjonelle, norske samlingene til HimalPartner? Ledes av representant fra Oslo Nepali Church. Fra staben kommer Line Konstali.
  5. Digitale samlinger: År 2020 arrangerte vi flere digitale samlinger på ZOOM. Samlingene har vært temabaserte, trosbaserte og i et tilfelle også i form av digitalt lotteri. Hva har fungert og hva har ikke fungert? Finnes det noen flere muligheter vi ikke har forsøkt? Hvordan kan de digitale løsningene være et viktig supplement i forbindelse med den årlige inspirasjonssamlingen? Kan digitale løsninger også føre til at vi kan ha samlinger flere steder i landet, og at vi kan få til kombinasjoner mellom fysiske og digitale møter? Hva med utvalgene? Kan flere møter gjøres digitalt? Ledes av Svein Arne Lindø. Fra staben kommer Tor Kristian Birkeland.

PÅMELDING innen 10. mars:

Per e-post til: [email protected]
NB! Skriv også hvilken gruppe du vil være med på.
Zoom-link sendes til påmeldte på e-post i forkant av møtet.