Du kan gjøre en forskjell!


Ønsker du å styrke din kompetanse i møte med foreldre – og barnrelasjonen? Bli med på ICDP-samling i Trondheim 7. og 8. mars. Ta dette med deg videre til din lokale menighet.
 
Vil du gjøre en forskjell for ditt lokalmiljø samtidig som du bidrar til å rette fokuset mot verdens fattige? Gå ikke glipp av denne muligheten til å delta på ICDP-samling i Trondheim. Vi ønsker å bruke verktøyet til å spre arbeidet til norske menigheter. Ved hjelp av samtalegrupper med foreldre vil vi styrke dem i sin rolle. I tillegg kan det være en mulighet til misjonsfokus i menigheten.
 
Positivt misjonsfokus
HimalPartner driver med ICDP i både Nepal og de tibetanske områder i Kina. Arbeidet har vært viktig for å styrke relasjonen mellom foreldre og barn. Ved å delta på samlingen får du også ta del i historien bak vårt arbeid på dette feltet. Kunnskapen og de gode historiene kan du ta med deg tilbake til din menighet.
 
Styrket menighetsarbeid
Samtidig er dette en anledning til å ta med deg litt inspirasjon til å gjøre en innsats for barnefamilier i menigheten. Kanskje er ICDP-samlinger noe som i større grad kan innlemmes i menighetens diakonale arbeid?
Mulighetene er mange!

Mandag 7. mars blir det et faglig seminar om ICDP. Dette vil arrangeres på Prinsen hotell, som ligger midt i byen.

Tirsdag 8. mars blir det arrangert et kirkelig seminar. Hvordan knytte ICDP til menighetsarbeidet? Dette gir deg muligheten til å komme i kontakt med andre som har det samme ønsket som deg til å bidra til gode familierelasjoner i ditt nærmiljø. Dette arrangeres på bispekontoret i Trondheim og gratis omvisning i Nidarosdomen arrangeres.

LES MER OM SAMLINGEN HER

Priser:

Velg mellom følgende alternativer:

Dagseminarpakke 7. mars med lunsj og forfriskninger: 1200 kr

Dagseminarpakke 8. mars med lunsj og forfriskninger: 500 kr

Pris for begge dager: 1500 kr

Studenter får følgende rabatter (må fremlegge studiebevis):

Dagseminarpakke 7. mars med lunsj og forfriskninger: 800 kr

Dagseminarpakke 8. mars med lunsj og forfriskninger: 200 kr

Pris for begge dager: 1000 kr

Bestilling av hotellrom: Vi har forhandlet gode priser med Thon Hotel Prinsen. Ta direkte kontakt med dem.