Vi er likere enn vi tror!

Miriam Moskvil er 18 år og hun reiste til Nepal for første gang påsken 2022. Her er hennes erfaringer.

For en måned siden besøkte jeg Nepal for første gang sammen med tolv andre ungdommer. Dette ble en tur som satte enda dypere spor i meg enn det jeg først tenkte. Det var fint å møte så mange ulike mennesker, og da spesielt andre kristne ungdommer. Jeg så for meg at vi kom til å være ganske ulike, men fant fort ut at interesser, tanker og drømmer var det samme. Det å kunne møtes på tvers av nasjonaliteter gjennom troen, ble med på å vise meg at vi alle hører sammen.

Det var spennende å besøke ulike arbeid som HimalPartner har bidratt med, og det å kunne se hvordan disse prosjektene faktisk hjelper mennesker til et bedre liv. Jeg har skjønt at vi i Norge trenger å løfte blikket vårt, både opp mot våre medmennesker, men også opp mot Gud. Denne turen har vært med på å plante et frø i meg som jeg gleder meg til å se vokse videre. Det finnes så mye mer der ute, og det er nærmere enn vi tror.