Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Musikalsk brobygger-reise til Nepal

Mathias Hagen, musiker og pedagog og Matias Bjune Pedersen, teaterskuespiller. Fra reisen i 2023.

september 28 @ 08:00 oktober 8 @ 17:00

NOK26500 Alt inkludert. Fly, opphold, mat og transport

Viktig info:

Vi er per dags dato 14 påmeldte til reisen. Det har tatt litt tid å finne overnattingssteder som har plass til så mange. Dersom du ønsker å være med, men ikke har meldt deg på, er det en risiko for at vi ikke finner plass til deg på samme overnattingssted som vi har. Vi kan da hjelpe deg med å finne et alternativt overnattingssted i nærheten av der resten av gruppen bor. Ta kontakt uansett, så ser vi om vi finner løsninger. Mvh Line Konstali, arrangør.

Tentativ plan for reisen

  1. En gruppe reiser til ABBS, et dagsenter for barn med funksjonsnedsettelser. Vi planlegger et pedagogisk opplegg for barna og ungdommene på dagsenteret. Leder: Line Konstali
  2. Skolebesøk Pushpanjali Secondary School. Her skal barna bli kjent med Norge og gjerne også noen av de musikalske tradisjonene fra vårt land. Kanskje opptrer de også selv. Leder: Mathias Hagen
  3. SAMDAM Children BEEP. Besøk til prosjekt som lærer skolebarn om søppelhåndtering. I Kathmandu finnes få søppelbøtter, og til gjengjeld overstrømmes elvene av søppel. Dette vil SAMDAM gjøre noe med, og de fokuserer på å oppdra skolebarn. La deg inspirere av en gründer som startet det hele og som er litt over gjennomsnittet engasjert i miljøsaken. Her får dere også med dere noen av produktene som lages av resirkulert materiale. Dette skal tas med hjem til videresalg. NB. Dette prosjektet er trygt å velge hvis du ikke ønsker å bidra musikalsk på reisen. Leder: Devendra Adhikari.
  4. En gruppe reiser til United Mission to Nepal. Her får man et foredrag om HimalPartners mental helse-prosjekter og får møte flere som jobber med prosjektstyring og kontroll. Her får du en faglig forståelse av hvordan den type diakonale bistandsprosjekter styres.
Adrian Dewan og bandet på Hattiban vinteren 2024

Musikkvideoer som skal spilles inn:

  1. Hark the Herald Angels sing (Sophia Lama Dewan, Charlotte Fongen og Amalie Konstali)
  2. Go, tell it on the mountains (Adrian Dewan, Magne Fremmerlid og de andre musikerne som er med på turen)
Nagarkot
Bhaktapur

Bestilling eller spørsmål:

Swagatam! (Velkommen)

Denne artikkelen anbefales for brobygger-erfaringer