Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Olavsfest i Trondheim

juli 28 @ 08:00 august 3 @ 17:00

Stå på stand og bo gratis. Kombiner ferie og frivillighet. En lokalforening fra Møre har bestemt seg for å gjøre det ekstra hyggelig for deg.

Olavsfestdagene varer fra 28. juli til 3. august. Lokalforeningen Himalaya Møre har standplass der og trenger frivillige. De har leid en stor leilighet sentralt i Trondheim sentrum og her er det sengeplasser til 10. Dersom noen ønsker å delta på ulike arrangement på Olavsfest, kan de bo gratis her mens de bistår på standen etter avtale. Det settes opp vaktlister over de som har lyst til å delta. På den måten kan du få med deg spennende foredrag, konserter og utstillinger, samtidig som du jobber frivillig for HimalPartner og arbeidsplasser i Himalaya. Du får fortalt de gode fortellingene og lærer konseptet «salgsstand». Ingen står alene, for det vil til enhver tid være flere på stand. Dette blir både sosialt og hyggelig.Ta kontakt med Henriette Bryn hvis dette er av interesse: henriette.bryn@outlook.com

Varene som selges går til følgende gode saker:

  1. Gründere i Himalaya får solgt produktene sine til en rettferdig pris. På denne måten kan økonomien bli romsligere, og de får mer penger til å forsørge familien. Flere barn får gå på skole, og for mange blir bedriften veien ut av fattigdom.
  2. Overskuddet går til HimalPartners arbeid. Her kan du få litt mer informasjon.