Arranger HimalayaGØY

Morsomme barneaktiviteter og innsamling til Nepal. Her får du noen gode tips!

NB! Skroller du helt ned, finner du også info om Advents HimalayaGØY.

Utendørs og innendørs – det skal bli like GØY!

Det er høst og tid for å møtes igjen. Hva med å arrangere en lekedag for barn med misjon i fokus? HimalayaGØY arrangeres på følgende måte:

  1. Heng opp plakater i nærmiljøet og legg invitasjoner i folks postkasser. Skriv gjerne om det i lokalavisa eller menighetsblad.
  2. Ta inngangspenger (eks. 100 kr) og gi barna et armbånd eller en ulltråd rundt håndleddet. Dette gir tilgang til alle aktivitetene + ubegrenset med gratis frukt hele dagen. Ønsker dere å bestille armbånd fra Nepal, kan dere sende en e-post til henriette.bryn@outlook.com
  3. Sett fruktfat og drikkevann på en stasjon, og lag ulike stasjoner med aktiviteter. Vi har flere forslag, og du må gjerne ta de i bruk. Kombiner gjerne våre forslag med deres egne aktiviteter. Da setter du en lokal vri på HimalayaGØY.

Forslag til plakat og flyer.

Bruk den hvite firkanten til å skrive inn info om tid og sted.

Til utendørs arrangement:

Til innendørsarrangement:

Aktiviteter

Natursti/rebusløp med fasit. Kan brukes både ute og inne.

Fargelegg en lastebil fra Nepal

Gå for Nepal

Gå samme antall høydemeter som til Mount Everest. En meter kan være trappetrinn, opp og ned til prekestolen, en stein utenfor kirka eller lignende. Her er det rom for kreativitet!

Her er en liste til å skrive opp alle «høydemetrene». Hvis et trappetrinn er en høydemeter og Ole vil løpe 13 trappetrinn, skriver du tallet 13 i «antall høydemeter individuelt.» Deretter summeres alle de individuelle høydemetrene i «antall høydemeter totalt.» Så hvis Ole går 13 i første runde, og Sara går 5 i andre runde, vil antall høydemeter totalt bli 18. Slik teller dere meterne helt til dere kommer til Mount Everest.

Lag et armbånd

Plakater til arrangementet og bannere til sosiale medier

Kontakt Line Konstali på e-post ved spørsmål og info: line.konstali@himalpartner.no

Alternativ HimalayaGØY i forbindelse med advent og jul

Banner til bruk i sosiale medier

Invitasjon/plakat