Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sjelesorg som misjonsstrategi

2. november 2023 @ 16:00 17:30

Torsdag 2. november kl. 16:00 – 17:30 inviterer vi til samling i HimalPartners lokaler i Linstows gate 3 i Oslo. Vi får besøk av Ramu Rayamajhi, daglig leder i vår partnerorganisasjon Bethesda. Bethesda er et kurs- og kompetansesenter for sjelesorg i Nepal, startet etter inspirasjon fra Sjelesorginstituttet på Modum bad. Bethesda reiser rundt i Nepal og holder kurs for kirkeledere i sjelesorg og menighetsledelse. Det er et stort behov for denne kompetansen i nepalske menigheter, og Bethesda trenger ikke å drive med markedsføring av kursene sine. Når de har holdt kurs i et distrikt, sprer informasjon om dette seg til nabodistriktene, som tar kontakt for å be dem holde kurs der også.

Gjennom Bethesda er vi med på å styrke lokalmenighetenes evne til å i ivareta medlemmenes behov for veiledning og samtale innenfor det åndelige, psykiske og relasjonelle. Dermed bidrar sjelesorg til å gjøre menigheten til en positiv kraft i lokalsamfunnet. Dette er et godt vitnesbyrd.

HimalPartner anser dette som et viktig tiltak for å styrke kirka i Nepal. Kom og møt Ramu 2. november!

Påmelding til post@himalpartner.no innen 31. oktober. Det blir servert mat, og alle påmeldte vil bli bedt om å bidra med et beløp til dette.