Bemerkelsesverdig!

Hjerteknusere i Dhading

«Det er virkelig bemerkelsesverdig det EHN gjør for barna i førskolesentrene!» Assisterende skolesjef i Dhading distrikt la ikke fingrene i mellom da han roste HimalPartners samarbeidspartner i full offentlighet. (Illustrasjonsfoto: Terje Holmedahl)

Shyam Kumar Rai er leder for EHN.

Shyam Kumar Rai er leder for EHN.

Shyam Kumar Rai som leder Educational Horizon Nepal ble veldig overrasket da Shobhakar Regmi, assisterende skolesjef i Dhading distrikt kom med disse rosende ordene på et møte mellom frivillige organisasjoner og høyerestående myndighetspersoner. «EHN er et forbilde for andre. Det organisasjonen gjør gjennom ulike aktiviteter til beste for de yngste barna er bemerkelsesverdig!» sa Regmi.

Alle frivillige organisasjoner som arbeider i distriktet ,må møte i dette forumet fire ganger i året og legge fram aktivitetsrapporter, budsjetter og planer. Shyam er så glad for denne anerkjennelsen.
– Det gir ny inspirasjon til å fortsette arbeidet med å gjøre skolehverdagen til de yngste barna bedre, sier han i en kommentar.
Han arbeider med planene for en ny prosjektperiode, 2018 – 2022 og fikk ny inspirasjon etter den overraskende oppmuntringen.