Bhadralal (84): Jeg har aldri sett en så stor flom i hele mitt liv

18 000 familier har måttet flykte fra flommen i Nepal. En av dem er Bhadralal.

Familien hans bor like i nærheten av en vei som ble blokkert for bilkjøring. De flyktet derfor i siste liten. Vannstanden har blitt så høy at det er umulig å komme tilbake. Han og familien mottar mat og midlertidig husly fra United Mission to Nepal (UMN), vår lokale samarbeidspartner. Alle hans eiendeler ble dratt med i vannmassene. Han har derfor ingen ting å komme tilbake til.

Flere døde
Han er ikke den eneste som sliter. 75 000 er helt eller delvis rammet av flommen. Så langt er over 100 mennesker erklært døde. UMN jobber i distriktene Sunsari og Nawalparasi, der HimalPartner har støttet fred og forskningsarbeid i 10 år. Der gir de familier akutt hjelp. Alvorlig syke og handicappede blir ekstra godt tatt vare på.

Alvorlig for matproduksjon
Landbruket er allerede hardt rammet i områder der jordbruket regnes som en viktig næring. Dette vil på sikt skape nye problemer, da tilgangen til mat vil bli begrenset. 

Be for Nepal!

Vi oppfordrer deg til å be for Nepal og alle menneskene som er rammet av denne forferdelige katastrofen. Be også for United Mission to Nepal og alle partnere som gjør en uvurdelig innsats for de som lider aller mest!