himalpartner.no i ny drakt

himalpartner.no
himalpartner.no får ny drakt i dag! Velkommen til å utforske siden og til å bruke den!

Endelig kan vi presentere HimalPartners nye ansikt utad!
– Etter måneder med intens jobbing er vi godt fornøyd med resultatet, sier Terje Holmedahl, som er webredaktør.
Designet bygger på en mal fra WordPress og er tilpasset av Johannes Hoff Holmedahl. Johannes er daglig leder og seniordesigner i konsulentselskapet Brainify, men har levert disse nettsidene pro-bono, som det heter.
– Det er vi veldig takknemlig for, sier Terje, og skryter litt av sin sønn. – Johannes har brukt utrolig mange timer på å hjelpe oss, samtidig som han har startet opp sitt eget firma ved årsskiftet.

Gi oss tilbakemeldinger!
Når en ny nettside lanseres, oppdager en alltid ting som ikke fungerer eller som fungerer dårlig. Vi inviterer dere alle til å være med på dugnaden for å ferdigstille himalpartner.no. Det skal kunne brukes på alle flater; datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Vær så snill å la oss få vite det, hvis du har problemer. Og da er det viktig å få informasjon om hvilket medium du bruker (ex. type telefon/nettbrett) og hvilken nettleser (Explorer, Safari, Firefox…).
Hvis du tar bildet av skjermen, er det lettere for oss å forstå hva som er feil.

Send helst en e-post til info@himalpartner.no. Du kan også kommentere i feltet nedenfor.
På forhånd takk!

Enklere oppsett og større bilder
De nye sidene skiller seg fra de gamle først og fremst ved at de fungerer på mobil. De har også større bilder og har et enklere oppsett. De skal være lettere å finne fram på. Erfaringen viser imidlertid at vi i utgangspunktet vil savne de gamle sidene og tenke at her «finner jeg ikke fram».
Det ligger veldig store mengder informasjon på de gamle sidene. I løpet av en dag eller to vil vi opprette en lenke fra den nye siden som gir adgang til den, som et arkiv.