Korsang i Katmandu.

Sak 6 korkurs

1. påskedag vil disse sangerne og minst hundre til lede lovsangen synge under den store bønne- og lovsangsfesten i Ratna Park i Katmandu.
Morgan Berg, André Sjåvåg og Liv Marie Hofset har vært i Nepal og hatt korkurs. Ca 70 personer har fått opplæring i korsang og korledelse. Jostein Holm var med og koordinerte opplegget. Bildet viser flokken samlet, inkludert de fire nordmennene.

Liv Marie instruererSju lovsangsledere fra forskjellige menigheter i Nepal var med på Kormix-opplegget på Sunnmøre i 2013. Året etter var sangerinne Birgitte Velsvik og Liv Marie Hofset i Nepal og fulgte opp med kurs i ledelse av kor- og menighetssang. Liv Marie (bildet) er kantor i Nordstrand. Vi har sett og hørt henne i radio- og TV-gudstjenestene denne påsken.

Under den årlige påskemorgensamlingen i Ratna Park i Kathmandu står et kjempekor på scenen og leder an i sangen. Mange av sangerne har fått inspirasjon og hjelp til å utvikle seg nettopp av dette korsamarbeidet med norske musikere, initiert av Himalaya Møre.

Kor