Namastè reiseblogg

Nepal er annerledes enn noe annet jeg har opplevd, sa han. Ordene kom fra en som har reist ganske mye, og jeg er helt enig. Den som ikke har opplevd Nepal har gått glipp av noe. Den spektakulære naturen og gjestfriheten som hele tiden møter deg, den gode maten, det pulserende bylivet – ja, alt skaper en vakker ramme rundt en opplevelsesreise du kan oppleve med Himalayareiser. I tillegg gir reisen en ekstra dimensjon: man får møte HimalPartner sine partnere og dermed få en ny og dypere innsikt i misjonens arbeid. På vår siste reise var det flere som etterspurte flere fjellturer. Derfor legger vi til 4 dager i fjellet på høstturen. Vi vil gjerne ha deg med til Nepal, slik at du kan bli glad i dette landet.

I år starter vi også noe nytt og spennende. Vi arrangerer nemlig en reise til Finnmark, nærmere bestemt Båtsfjord og Alta. Vi kombinerer frivillighet med opplevelsen av vakker, nordnorsk natur. Folket i den idyl¬liske lille bygda Båtsfjord ønsker oss varmt velkommen i sine hjem. Det samme gjør dem i Alta. Der vil vi også oppleve Nordlyskatedralen. Til gjengjeld skal vi bidra med frivillighet til menighetene vi besøker begge steder. Vi skal også besøke Båtsfjord Kristne VGS som har valgt lærlingene i Butwal som sitt vennskapsprosjekt. Du trenger ikke å ha vært i Nepal for å være med på reisen. Her er alle velkomne!

Jeg håper et av disse to flotte reisemålene kan være av interesse for deg. Det er fortsatt ledige plasser og vi ser fram til å være din mitra (nepali for venn) på reisen!

namastè reiseblogg
Oddny Aspenes bilde til namastebloggen

Oddny Aspenes

Daglig leder i Himalayareiser