Sommerstevne i Fredrikstad 20. – 23. juli

haugetun2

HimalPartners sommerstevne 2017 er på Haugetun folkehøgskole i Fredrikstad i tiden 20.- 23. juli. Tema: «Elsket først» (1. Joh. 4.19). Stevnelogo – foto: Kai Bakke, design: Johannes Holmedahl, Brainify.

marc-galpin-2Side 20 Sak 1 Bilde 1 LOGO SommerstevnetBibeltimeholder er tidligere generalsekretær i United Mission to Nepal, Mark Galpin fra England. (Bildet)

Barbro H Andersen og Andreas Høyland har, sammen med sine familier, tatt ansvar for alle-sammen-møtene. De vil og være med i barneopplegget.

Jan Ørnulf Melbostad og Mathias Hagen utgjør husorkesteret på piano og saksofon. Lørdag kveld inviterer de til nattjazz for dem som vil.

Det er Lutherjubileum i år og vi er på Haugetun i «Haugeland». Dette vil også prege stevnet vårt. Arven fra Luther og tradisjonen fra Hauge kombinerte ÅND og HÅND på en måte som passer godt overens med HimalPartners visjoner og strategi.
Når vi ønsker å sette disse verdiene ut i livet og gi folk i Himalaya håp om en bedre fremtid, både materielt, mentalt og åndelig, så er det nettopp som redskap for Guds kjærlighet.

PROGRAMMET

OVERNATTING, MÅLTIDER, ETC. PRISER

PÅMELDING

 

https://www.himalpartner.no/arven-fra-hauge/

https://www.himalpartner.no/gleder-seg-til-sommerstevnet/