Testamentarisk gave

Testamentarisk

Vi er opptatt av å dele noen av de privilegene og godene vi har, som er født i Norge. For mange er det viktig og helt naturlig å gi til misjonen. Mange gir tiende (10 prosent), noen gir mer, andre mindre. Når vi skal sette opp vårt testamente skulle det kanskje være like naturlig å tenke at deler av arven etter oss skal gå til misjonen. Andre tenker de vil gi brorparten av det de etterlater seg til misjonen.

Det å etterlate seg et testament er ikke komplisert. Det å være tydelig på sin siste vilje kan være å gjøre sine etterkommere en tjeneste. Ved å tilgodese HimalPartner vil du dessuten kunne bidra til at mennesker i Himalaya får se Guds kjærlighet i handling og høre Guds Ord. Et testament gir mulighet for å fokusere og prioritere ut fra verdier som vi ønsker fortsatt skal prege samfunnet vårt.

Kontakt HimalPartner på telefon 22 76 90 10 for å få hjelp med å sette opp ditt testament.

http://www.testament.no/eksempel-testamente/

Annelis og TerjeAnnelis og Terje Holmedahl:
Tiende av arven til misjonen. Vi har tidligere tenkt at det var de som ikke hadde livsarvinger som testamenterte arv til misjonen. Så kom vi på at det er like naturlig å gi misjonen ti prosent av arven vår som det har vært å gi tiende hele livet. Det er barna våre enige i.
Einar og Kirsten Tesaker_liteKirsten og Einar Tesaker:
– Det er mye gøyere å se hva pengene brukes til enn å gi en testamentarisk gave! Det er greit nok at man kan gi en testamentarisk gave til misjonen. Nå har vi investert en større gave i ett av HimalPartners prosjekter. Når man har disse pengene, får man mer glede av å gi dem til et prosjekt mens man lever. Man kan følge gaven sin over tid og se noe som utvikler seg positivt.