Varige spor: HimalPartner 80 år

HimalPartner tidl. Tibetmisjonen, feirer i 2018 sitt 80 årsjubileum. Drømmen om Tibet var drivkraften, men landet ble raskt utilgjengelig for omverdenen. Innsatsen ble isteden satt inn i nabolandet Nepal, med mange tibetanske folkegrupper innenfor sine grenser. Vi fikk være med og gi folk i Nepal vannkraft, teknisk utvikling, helsetjenester, utdanning og hjelp til selvhjelp. Senere kom vi også inn med utviklingsprosjekter på det tibetanske platå.


Et varmere samfunn
HimalPartner er opptatt av et varmere samfunn, at familier, nabolag og lokalsamfunn kan leve sammen, ivareta hverandre og bygge god helse. Derfor er psykisk helse et viktig begrep og synlig i mange av våre prosjekt.

Vi vil bidra til at hele mennesket blir ivaretatt og vi vil gi folk verdighet ved hjelp av arbeid. Derfor støtter vi også tiltak som fremmer sosialt entreprenørskap, utdanning av mekanikere på yrkesskolen i Butwal og lærer – og foreldreveiledning.Vi ønsker også å støtte opp om kirkene ved å tilby kompetanseheving innen sjelesorg ved sjelesorgsenteret Bethesda.

Støtt vårt arbeid!
SMS: Kodeord «Gi80» til 2160 (da gir du 80 kr)
VIPPS: 15521 HIMALPARTNER
Gavekonto: 3000 15 47107

Vi har også et behov for flere fastgivere!

Fyll ut følgende fastgiverskjema

Ta bilde av dette med mobil eller scann det og send det til line.konstali@himalpartner.no

Er du allerede fastgiver, så kan du bidra ved å øke fastgiverbeløpet. Send da beskjed til samme e-postadresse, så ordner vi det!