Verdsetter samhold i mangfold

Elisha Shrestha 3Elisha Shrestha fra Nepal er lærling på HimalPartners kontor.

Mitt navn er Elisha Shrestha. Jeg kommer fra det vakre landet Nepal. Jeg kom til Norge for to år siden for å fullføre min mastergrad i filosofi ved Universitetet i Oslo. Jeg har et stort ønske å jobbe med bistand og kvinners rettigheter.
Å vokse opp i et land hvor mennesker av forskjellige kulturer og kaster lever fredelig med hverandre har lært meg å verdsette ideen om samhold i mangfold. Landet mitt gjennomlevde en opprivende borgerkrig i perioden 1996 – 2006. Da var jeg selv vitne til hvordan maktkamp kan frarøve uskyldige mennesker sine grunnleggende menneskerettigheter. Denne opprørstiden har styrket min vilje til å kjempe for humanitære formål.
Jeg blir inspirert av måten HimalPartner gjør sitt humanitære arbeid i Guds navn og hvordan både ansatte og utsendinger dedikerer sine liv for å hjelpe innbyggerne i Nepal og Tibet. Jeg føler meg utrolig heldig som har fått muligheten til å komme til Norge og erfare en helt annen verden.

«Fun fact»: Elisha har vært Nepalmester i bordtennis to ganger!! Hun var juniorlandslagets yngste spiller (12 år) da hun var med på SAARC Tournament i Dhaka i 2003. Hun var også på seniorlandslaget. Les intervju fra studietiden på Kathmandu University.