Visste du at denne blomsten vokser fritt i Nepal?

Gi den kjente og kjære blomsten sammen med en hyggelig julehilsen. Da støtter du våre prosjekter i Nepal samtidig som du gleder noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Planten Poinsettia kommer opprinnelig fra Sentral Amerika og Mexico, men ble på et tidspunkt importert til Nepal. Da ble flere busker plantet i områdene rundt Phokara og Kathmandu, og siden spredte den seg videre ut i naturen. Der vokser den fritt, og trærne kan bli så høye som fire meter. Flere naturelskere og fjellvandrere i Nepal har latt seg begeistre av den vakre blomsten som på nepali heter Lalupate

Gi et koselig julebrev som tilbehør

Vi har nå laget noen julebrev som du kan bruke dersom du har lyst til å gi en en blomst i gave til en som fortjener det. Du gir et valgfritt beløp til HimalPartner, og skriver dette selv inn på julebrevet. Nederst skriver du hvem som er avsender.

Valgfritt bilde

Vi har laget 9 ulike julebrev, slik at du får muligheten til å velge det bildet du synes gjenspeiler din hjertesak best. De ulike julebrevene har vi lagt i en egen google drive-mappe. Her kan julebrevene lastes opp i både A4 og A5.

Her finner du julebrevene til nedlasting