Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Game and give – gjør en innsats for Nepal!

28. november 2023 @ 18:00 21:00

Er du gamer og vil gjøre noe godt for andre? Nå har du muligheten!

Er du ungdomsleder i menighet og vil ha fokus på gaming og Nepal en kveld? Bli med på dette, da vel!

John-Edvard Genius

Vi arrangerer livestreaming fra stuen til den kristne youtuberen og gameren John-Edvard Genius, som blant annet har erfaring fra spillmagasinet Hardcore og podcasten Crossover Gaming. Genius har også erfaring som e-sportleder i forbindelse med konfirmantarbeid, og er opptatt av å gi kristen forkynnelse også til gamere.

Bestefar og Amit. Amit har cerebral parese (CP) og fikk hjelp til å lære å gå. Denne type arbeid kan du være med og støtte!

I anledning Giving Tuesday arrangerer vi gamingkveld der vi skal spille Mario Kart og arrangere innsamlingsaksjon for Nepal. Vi skal også ta opp mange viktige temaer, som inkludering i både Norge og Nepal. Vi blir bedre kjent med arbeidet om bidrar til at Amit og andre barn i Nepal får den hjelpen de trenger. Vi bruker også mye tid på å snakke om inkludering, og hvor viktig det er at det er plass til alle i samfunnet.

Arrangementet lages på en måte som gjør at det både egner seg til private visninger hjemme, og offentlige visninger på storskjerm.

Innsamlingsaksjonen foregår på samme måte som et tradisjonelt sponset misjonsløp, der alle deltagerne samler sponsorer for sitt bidrag på racerbanen.

MER INFORMASJON OM DETTE KOMMER SNART. HOLD AV DATOEN SÅ LENGE!