Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Himalaya-gøyale aktiviteter for barn og unge i Bergen

30. juni 2023 @ 08:00 1. juli 2023 @ 18:00

BLI MED PÅ HIMALAYA-GØY!

Aktivitetsleir for barn og ungdom som får lære litt mer om Nepal, misjon og fjellskoler i Himalaya. Gjennom leken lærer vi, utforsker ulike temaer og koser oss sammen!

Vi får også en dose geografikunnskap ved at vi later som vi går hele veien til toppen av Mount Everest (8849 høydemeter !!) i flere av aktivitetene våre.

Dette er en del av vår årlige kampanje Gå for Nepal, og vi vil i den forbindelse opprette en Spleis som man kan spre hvis man ønsker det. Sammen kan vi klare å samle inn 8849 kr.

Aktivitetsleiren er en del av HimalPartners sommerstevne, men man kan fint delta på dette uten å være en del av sommerstevnet. Vi vil gjerne bli kjent med deg og dine.

Her er alle velkommen!

Vi planlegger 3 grupper:

  1. Barnefamilier
  2. Tweens fra 10 år og oppover (kan komme uten foreldre)
  3. Ungdom (kan komme uten foreldre)

Følgende aktiviteter planlegges:

30. juni: En hel dag i Klatreparken Høyt og Lavt i Bergen. Starter klokken 11. Vi tester ut alle aktivitetene og møtes innimellom til små drypp av Himalaya – og misjonsinspirerte gåter. Lunsj nytes også her i parken. Vi deler inn i gruppe 1, 2 og 3, og tilpasser opplegget til de ulike gruppene. På kvelden blir ungdommen invitert til Frekhaug for å se på filmen Everest. Det vil også være mulig for barnefamiliene å delta på kveldsmøte i HimalPartners regi. Kostnad: inngangsbillett til klatreparken og lunsj. Se Klatreparkens nettside for mer info.

1. juli: Hele dagen arrangeres på Frekhaug fra klokken 12. Gruppe 3 (ungdom) kan utfordres som frivillige denne dagen. Vi starter med Himalaya-ablegøyer klokken 12 som innebærer aktiviteter som smykkeverksted, natursti, løpekonkurranser, klatrekonkurranser og annet gøy. Aktivitetene retter seg mot HimalPartners prosjekter, fakta om Himalaya-regionen og noen artige fun facts her og der. Vi lærer også om misjon og trosliv i Nepal. Klokken 15 starter Himalayatorget, og da vil flere samles til uteplassen. Det blir gode muligheter for å kjøpe nepalsk mat og noe søtt å bite i. Vi har også ulike former for salgsboder, noen med produkter fra Himalaya og loddsalg og andre typer aktiviteter. Kostnad: De ulike aktivitetene under Himalaya-ablegøyer koster mellom 10-20 kr per aktivitet. Formålet er at det skal være billig og åpent for alle. Himalayatorget minner om julemarked/basar og lignende. Her vil man ha mulighet til å kjøpe god mat og fine håndarbeidsprodukter laget av både norske og nepalske flittige hender.

En dag med lek, moro og misjon. Lær også litt om barna som går på fjellskoler i Nepal.

Meld deg på arrangementet her

Velkommen til liten og stor!

Vi har et stort fokus på fellesskap, misjon, natur og utetid. Derfor gleder vi oss stort til å bli bedre kjent med deg og flokken din.

Se gjerne denne filmen: