Vi gleder oss

Ellen og Calle Wahlström reiser til Nepal som HimalPartners utsendinger palmesøndag, den 9. april. Sunnmøringen Ellen skal jobbe med mental helse innenfor United Mission to Nepal sine prosjekt, mens Calle fra Sverige skal arbeide i «Kraftverk og samfunn», med Kathmandu University som partner.

Kjære HimalPartner-venner,

De siste ukene har vært fylt av alle de praktiske ting som må gjøres før man flytter. Vaksiner som må tas, papirer som må fylles ut og kofferter som må pakkes. Det har også vært en følelsesmessig krevende periode med avskjed med familie og venner.

Sammen har vi byttet by noen ganger og land én gang men dette blir første gangen vi bytter verdensdel. Vi er vant til å ha familie og venner langt borte, men avstanden blir tross alt lenger nå. Gøteborg, der vi har bodd størstedelen av de siste 11 årene, har aldri føltes så hjemme som den gjør nå. Alle disse tingene er dog nødvendige for at vi skal kunne begynne på neste kapittel av livet vårt. Å flytte til Nepal for å jobbe med misjon er noe som vi begge har drømt om og lengtet etter lenge. Vi er takknemlige og forventningsfulle over å få mulighet til å gjøre dette i samarbeid med HimalPartner.

I november var vi på besøk i Nepal og fikk møte noen av våre fremtidige kolleger på Kathmandu University og i United Mission to Nepal. Vi fikk også se leiligheten der vi skal bo. Dette gjør så klart at det blir lettere å se for seg livet i Kathmandu og nå gleder vi oss veldig til å komme i gang.

Om bare få dager setter vi oss på et fly på vei til Nepal. Et nytt kapittel med nye gleder og nye utfordringer starter. Vi takker Gud for at denne muligheten har åpnet seg.
Vær gjerne med og be for oss nå i etableringsfasen, med språkstudier, nye jobber og en ny sosial sammenheng.

Hilsen Ellen og Calle

Les intervju med dem i Tibetaneren høsten 2016