Besøk oss på stand i sommer

Elise Kippenes og Miriam Moskvil reiste til Nepal i påsken og ble kjent med både HimalPartners historie og arbeid i nåtid. Nå gleder de seg til å møte folk på Skjærgårds Music and Mission denne sommeren. Vi vil også være til stede på Skjærgårdssang og Olavsfestdagene. Kom gjerne en tur innom og besøk oss. Her får du all info.

Tekst: Line Konstali

Elise Kippenes og Miriam Moskvil gleder seg til å møte engasjert ungdom på Skjærgårds!

Steder og tidspunkter

Skjærgårds Music and Mission

«Målgruppen vår er ungdom og unge voksne – som vi definerer som 15 – 30. Hovedfokuset ligger på alderen 17-25. Vi vil utfordre og engasjere ungdom, ikke bare servere.»

Hentet fra Skjærgårds Music and Mission sin nettside.

Sted Risøya

Tid 7.-10. juli

På stand Miriam Moskvil og Elise Kippenes

Tema Reise og Følgesvenn mikrofastgiver

Mikrofastgivertjeneste skal gi unge muligheten til å bli fastgivere.

Reisen Musikk, kulturutveksling og mental helse vil være hovedfokus under stevnet. Formålet er å rekruttere flere som kunne tenke seg å være med. Vi ønsker også å samle e-poster og oppfordre til mikrofastgivertjeneste. Klikk her hvis DU vil melde deg som mikrofastgiver.

Det vil under oppholdet arrangeres morsomme oppgaver og leker som Følgesvenn-stafett, chilispisekonkurranse og puslespill fra Nepal.

Vil du komme på besøk? På nettsiden til arrangøren finner du all informasjon.

FØLG HIMALPARTNER PÅ INSTAGRAM!

Hvis du ikke kan komme på besøk, så fortvil ikke. Elise og Miriam vil gi daglige updates om livet på Skjærgårds på Instagram. De samme oppdateringene blir automatisk publisert på vår facebookside.

Trondheim internasjonale Olavsfest

Himalaya Møre og Miriam Moskvil kommer
til Olavsfestdagene i Trondheim

Verdiene som preger festivalen er tro, håp og rettferdighet. Målgruppen er samfunnsengasjerte, kulturinteresserte, kirkefolk, pilgrimsvandrere mm. Under Olavsfestivalen arrangeres det alltid spennende samtaler og debatter.

Sted Trondheim

Tid 28. juli-3. august

På stand Lokalforeningen Himalaya Møre ved Henriette Bryn og Bjørn Ødegaard. Miriam Moskvil jobber på oppdrag for HimalPartner sentralt.

Tema Salg av nepalske produkter fra butikken Gi jernet. Informasjon om møbelfabrikken i Kailali, Nepal. Magasinet Tibetaneren vil deles ut og vi vil oppfordre folk til å abonnere. Vi vil også samle e-poster til e-postlista Hjelp Nepal.

I nyeste utgave av Tibetaneren kan du lese artikkelen Gründerdatteren som ville hjelpe andre.

Her forteller Srishti Chaudhary (bildet) om sin oppvekst preget av hardtarbeidende og kreative foreldre, og hvordan dette formet henne til å bli den hun er i dag.

Her finner du info om Trondheims internasjonale Olavsfest

Skjærgårdssang

Kommunikasjonsleder Line Konstali kommer til Skjærgårdssang.

«Skjærgårdssang er en helg med god oppbyggelig musikk, gode møter, åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser. Det er bredt utvalg av sang og musikk, fra Gospel til Gaither, til salmer til bedehussang som presenteres, formålet er å gjennom dette å løfte frem evangeliets budskap til håp og fornyelse.»

Teksten er hentet fra nettsiden til Skjærgårdssang

Sted Langesund

Tid 12.-14. august

På stand Kommunikasjonsleder Line Konstali

Tema

Fastgivertjenesten Følgesvenn og prosjektene innenfor kategorien En bedre skolehverdag. Det vil også samles inn e-poster til e-postlisten Hjelp Nepal. Oppfordringer om gratis abonnement på Tibetaneren også gjøres. I tillegg deler vi ut Prosjektkatalogen for 2022.

På standen vil besøkende få mulighet til å se pedagogisk materiale som brukes i prosjektene vi har i Nepal.

Vi vil også fortelle om hvordan vi spiller på lag med foreldrene, slik at samarbeid mellom skole og hjem fungerer optimalt. Les om et vellykket prosjekt i Rukum i denne artikkelen.

Her finner du info om arrangementet.